Musik - Mp3 Player

Musik - Mp3 Player

star (92)

Musik & Audio | 3.5MB | Perbarui: 2019-09-21 | Versi: 1.8.8 | Butuh: Android4.0.3 or later

Price: $0
Penjelasan
Deskripsi

Download aplikasi Android di 9Apps , gratis dan aman! 20,000+ Pengguna mendownload Music Player versi terbaru di 9Apps secara gratis! Bukan sekedar aplikasi, ini akan mengajarkanmu cara menggunakannya. Aplikasi HOT ini di rilis tanggal 2019-09-21. Ayo sini dan download sekarang!
Musik & Mp3 Player jeung ékualiser taméng, Stylish UI Desain, sungsi Gancang sadaya payil musik. Sadaya ieu pangrojong bébas pikeun anjeun.
Gampang ngotéktak jeung muter lagu musik ku albeum, seniman, lagu jeung polder. Musik & Mp3 Player ngidinan Anjeun ngatur sadaya payil musik Anjeun leuwih gampang.
Pamuter audio ieu ngarojong ampir kabéh rupa mp3 jeung format audio akrab séjénna.
Fitur :
- Muterkeun sadaya payil audio
- 5 band ékualiser grafis jeung prasetél
- Robah Cim gaya latar tukang
- Play, salajengna atawa nu saencana playback ku ngocok
- Muterkeun lagu ku folder
- Séréd ka nyortir daptar muter
- Edit wincik lagu
- Timer Saré
- Pangrojong Headsét.
- Layar Mimiti widget pangrojong
- Pangrojong malayu.
- Pangrojong Bewara status
- Musik Library Search wide (Ngan ngarojong scan payil lagu local).

Tidak memiliki akses wifi? Aplikasi Music Player cuma sebesar 3.5MB. Tidak perlu khawatir mengenai penggunaan paket data anda. 9Apps juga menyediakan aplikasi dan game keren lainnya untuk HP Android kamu. Download aplikasi ini dan install sekarang juga.

Yang terbaru

v1.8.8
Optimize lyrics function, more easy to find lyrics
Improve music playing performance, better user experience
Fix users feedback issues, more efficient
v1.8.7
Capability enhancement, application size smaller
Some new UI design,user experience improved
v1.8.5
Improved memory usage, better efficiency
v1.8.3
Add track number feature to sort your songs
Drive mode to better control music when drving
Improve bluetooth interface performance, more stable

Rating
Rating Thanks!
Versi sebelumnya