Musik - Mp3 Player

Musik - Mp3 Player

star (92)

Musik & Audio | 3.9MB | Perbarui: 2019-11-17 | Versi: 1.9.3 | Butuh: Android4.0.3 or later

Price: $0
Penjelasan
Deskripsi

Download aplikasi Android India terbaik disini. 20,000+ Pengguna mendownload Music Player versi terbaru di 9Apps secara gratis! Aplikasi paling mantap di dunia sedang menunggumu di sini. Aplikasi HOT ini di rilis tanggal 2019-11-17. Aplikasi baru telah di rilis, anda dapat mendownloadnya dan berbagi dengan teman anda!
Musik & Mp3 Player jeung ékualiser taméng, Stylish UI Desain, sungsi Gancang sadaya payil musik. Sadaya ieu pangrojong bébas pikeun anjeun.
Gampang ngotéktak jeung muter lagu musik ku albeum, seniman, lagu jeung polder. Musik & Mp3 Player ngidinan Anjeun ngatur sadaya payil musik Anjeun leuwih gampang.
Pamuter audio ieu ngarojong ampir kabéh rupa mp3 jeung format audio akrab séjénna.
Fitur :
- Muterkeun sadaya payil audio
- 5 band ékualiser grafis jeung prasetél
- Robah Cim gaya latar tukang
- Play, salajengna atawa nu saencana playback ku ngocok
- Muterkeun lagu ku folder
- Séréd ka nyortir daptar muter
- Edit wincik lagu
- Timer Saré
- Pangrojong Headsét.
- Layar Mimiti widget pangrojong
- Pangrojong malayu.
- Pangrojong Bewara status
- Musik Library Search wide (Ngan ngarojong scan payil lagu local).

Khawatir tentang penggunaan memori yang berlebih di perangkat Android kamu? Aplikasi Music Player cuma sebesar 3.9MB. Aplikasi yang lebih kecil, namun tampilan 3D yang lebih baik dan konsumsi data yang lebih kecil. 9Apps juga menyediakan aplikasi dan game keren lainnya untuk HP Android kamu. GRATIS!

Yang terbaru

v1.9.3
Improve stability, better music enjoyment
Some new UI design, improve visual experience
v1.9.2
Capability enhancement, application run faster
Fix some minor issues, run more stable
v1.9.1
Optimize lyrics function, more easy to find lyrics
Improve music playing performance, better user experience
v1.9.0
Improved memory usage, better efficiency

Rating
Rating Thanks!
Versi sebelumnya